És még mondják egyesek, hogy Hollywoodban nem maradt eredetiség! Első blikkre megfilmesíthetetlennek tűnő cuccokból például egész nagy lendülettel csinálnak filmeket.

A Tetris és a Rubik-kocka után most megint elővettek egy ősöreg játékot, amiről magunktól nem igazán tudnánk megmondani, miért van szükség a mozgóképesítésére. A Rock ‘Em Sock ‘Em ugyanis nem egy különösebben bonyolult játék. Két robot áll egy küzdőtér közepén, a játékosoknak pedig őrült gombnyomkodással kell arra biztatniuk a saját figurájukat, hogy üsse le a másik fejét a nyakáról.

A cucc tehát szögegyszerű, de a Tetris sztorija is nemlétező, mégis film készül róla valahogy. A gombnyomkodós bunyóból Vin Diesel produkciós cége, a One Race Films csinál valahogy egészestés mozit a Universal Pictures pénzéből, és ha már ott van házon belül a dörmögős akciósztár, be is ugrik főszereplőnek.

A játék amúgy nagyon nem mai, már a hatvanas években meg lehetett venni. Itt is van egy remek reklám azokból az időkből:

Visszatérve a filmre, abban pedig ne is reménykedj, hogy egy mutatványnal megúszod, hiszen a Universal egész franchise-ban gondolkodik, vagyis az elkövetkező évekre tervezik ellátni a nyitva lévő vetítőtermeket
izzadtságszaggal.

A forgatókönyvet a Rampage – Tombolás és a The Commuter - Nincs kiszállás írója, Ryan Engle hozza össze, és a sztori állítólag egy apa és kisfia szövetségéről fog szólni, akik csapatként indulnak el valamilyen futurisztikus háborús játékban.

Nagyon várjuk.

(via)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Két amerikai néző ötmillió dollárra pereli a Universalt és az indokon ki fogsz akadni