A The Boys jelenleg a legjobb dolog, amit szuperhősködés címén nézhetsz. Az Amazon ékköve épp múlt héten kapta meg a harmadik évadzáróját, amivel kapcsolatban a széria csúcsproducere, Eric Kripke elmesélt egy igen komoly történetet.

A harmadik évadot egyébként mi annyira szerettük, hogy ezt már a kritikánk címében le kellett szögeznünk.

Az alkotók az új évaddal egy látványos, izgalmas és főleg elképesztően csípős szatírát tettek le az asztalra, ami beszólt mindenkinek, akinek be kellett szólni. Természetesen a politikusok sem maradhattak ki a szórásból, és a cikk apropójának is ehhez a vetülethez van köze.

Az egyik záró jelenetet ugyanis szinte teljes egészében Donald Trump egyik kijelentése ihlette, amit az egyik kampánygyűlésen mondott a választói előtt.

A nem kicsit meredek kinyilatkoztatás így hangzott:

Kiállhatnék az ötödik sugárút közepére, lelőhetnék valakit és egyetlen egy szavazót sem veszítenék.

Aki pedig látta a szériát az elejétől a végéig, már tudja, hogyan jelent meg ez a motívum az utolsó részben. Akinek még van lemaradása, az most ne olvasson tovább, ugyanis spoiler következik!

Amikor Hazafi bemutatja a fiát a rajongóinak, valaki a tömegből megdobja a srácot, mire a főgonosz kettélézerezi az illető fejét. Némi hatásszünet után a fanok hirtelen örömujjongásban törnek ki, vagyis bebizonyosodik, hogy a filmtörténelem legbetegebb szuperhőse egyetlen választót sem vesztett.

Zseniális pirítás az alkotók részéről!

(forrás: Deadline)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Sajnálattal közöljük: nem biztos, hogy le tudnád csapni Mark Zuckerberget