Persze a videóban látható trükkök és tippek nagy része egyeseknek nem nagy durranás, de azért lehet, hogy egy-egy így is betalál.

1. A szemüvegtok újraértelmezése: ez az apró tárgy nagyon hasznos tud lenni egy fesztivál idején, mert könnyen zárható dobozként is használhatod, így akár a fülhallgatódat is tarthatod benne, amikor épp nem csüng a nyakadban. Így simán behajíthatod a táskádba, és amellett, hogy könnyen megtalálod, nem fog beleakadni minden második cuccba.

2. Pakolás: érdemes a nagyitól ellesett hajtogatást itt mellőzni, sokkal praktikusabb azt, ha külön felcsavarunk minden egyes ruhát, így azokat könnyebben azonosíthatjuk a bőröndben/táskában, másrészt pedig amikor kivesszük, nem kell vele együtt féltucat pólót is előrántani.

3. USB-töltőkábel: ezt annyira nem kell magyarázni. Kis helyet foglal, és nagyon sokszor jól jöhet.

4. Készítsd a telóddal, fényképezőgépeddel egy szelfit magadról, hogy ha egy jóakaró megtalálja, akkor bizonyíthasd, hogy a tied. Persze ha nem áll szándékában visszaadni, akkor ez a trükk nem sokat ér.

5. Egy félliteres palackot félig tölts meg vízzel, majd vágd be a fagyasztóba. Nemcsak friss vized lesz másnapra, de a táska tartalmát is hűteni fogja.

6. Ha zűrös, folyton pácba kerülő alakokkal csapatod, akkor a Find My Friends applikáció nektek lesz kitalálva. Nem árt előre felregisztrálni rá, hogy a fenyőfán alvó Dezső Janit akár a szomszéd megyében is meg tudd találni.

7. Pótaksi. Alap.

8. SD-kártyatartó: könnyen beilleszthető a pénztárcádba, és jól is mutat. Tuti nem vesződik el.

9. Fésű és tükör egyben, ezt főleg a hölgyek fogják jobban értékelni, de ki tudja, egy kevésbé sáros arcú fesztiválbolond férfinak is jól jöhet.

(borítókép: Getty Images, Glastonbury Festival)

És ezt olvastad már?
Megérkezett az Uncharted utolsó kedvcsinálója