Tíz dal, amit gyűlölsz, ha szülő vagy
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mit meg nem kell hallgatnod a gyereked miatt? Ha a következő tíz dalból legalább az egyik gyomorgörcsöt okozott már, akkor te vagy a mi emberünk.

Idina Menzel - Let It Go

A dal, amiért az alkotója már bocsánatot kért, mert tudja, mit okozott vele, a Let It Go minden idők egyik legutáltabb dala, már persze a szülők esetében, aki milliárdszor voltak kénytelenek meghallgatni a gyerekek miatt, akik ezt üvöltették és üvöltetik azóta is.

High School Musical - Breaking Free

A High School Musicalből Zac Efron és Vanessa Hudgens első közös dala, a Breaking Free repeaten pörgött a gyerekek lejátszójában hangosan, a szülők is kívülről tudták, ha akarták, ha nem.  Általában nem, de hát nem volt kivánságműsor. Ha a képet is nézni kellett hozzá, akkor minden elismerésünk, hogy túlélted.

Miley Cyrus - Best of Both Worlds

A Hannah Montana-sorozat főcímdalára táncolt és énekelt minden gyerek, tudták is kívülről az angol szöveget, még ha nem is pontosan, ennek köszönhetően minden szülő is ezt volt kénytelen hallgatni. Best of Both Worlds. Lehet, hogy ezzel sebeket tépünk fel. Sajnáljuk.

Tokio Hotel - Schrei

És most egy igazi klasszikus, egy zenekar, amelyet minden tini imádott, a szülők viszont nem, a német Tokio Hotel és az első nagyon nagy daluk, a Schrei, amitől inkább az idősebbek kiáltottak a fájdalomtól. De azóta már szerencsére teljesen vállalható projekt lett a zenekarból, amiért nem lehetünk elég hálásak.

Justin Bieber - Baby

A srác, aki most sem tűnik többnek 16-nál. Justin Bieber rettentően cukin lépett fel a Babyvel, ennek köszönhetően a dal belerohadt a gyerkőcök lejátszójába, és ha netalántán utálták a gyerkőcök szülei, akkor megszívták, de nagyon. De nagyon-nagyon.

Violetta - Yo Soy Asi

Violetta annyira menő, hogy augusztusban négyszer (!!!) tölti meg a Papp László Sportarénát, ami eddig még senkinek sem sikerült. Egy igazi brutális szupersztárnak sem, nemhogy egy spanyol Disney-szappanoperának. Ennek megfelelően utálja is a szülők többsége, főleg a szanaszét pörgetett Yo Soy Asit.

Children of Distance - Emlékezz rám 2

Nem a CoD-t szeretnénk minősíteni ezzel a dallal, mindössze arról van szó, hogy az Emlékezz rám nagy tételben egészen idegesítő tud lenni, főként, ha a feltehetően lánygyermekünk repeaten üvölteti a szobájában max. hangerőn. Emlékszünk rá. Nagyon is.

One Direction - What Makes You Beautiful

Orbitális coming out következik: az még mindig a jobb eset, ha a gyerek a One Directionnel kezeli a problémáit. A One Direction még mindig nem a legirritálóbb verzió, de ha már ezredjére hallod a What Makes You Beautiful című örökbecsűt, akkor van baj. Részletekben fogyasztva oké. Nagy tételben bukó.

Alma együttes - Ma van a szülinapom

Új apukákat előszeretettel fenyegetnek meg a „találkozunk még Alma koncerten” - mondattal, amiben tényleg akad némi sértés is, de az Alma egyébként nem annyira pocsék, mint mondjuk egy átlagos haknihuszár-zenekar. Ettől függetlenül a Ma van a szülinapom című brutalitással tényleg lehet büntetni. És hányszor hallgatja meg egy gyerek átlagosan? Megszámlálhatatlanul sokszor. De legalább flottul lekaparhatod tőle a tapétát a falról, ha erre van szükség.

Gumimaci

Az, hogy nemsokára jön a Gumimaci-film, elég komoly aggodalomra ad okot szülői körben, mert meg kell majd nézni csilliárdszor a gyerek miatt, és talán még elevenen él az az élmény is, amikor hét éve lelőhetetlenül és kérlelhetetlenül zúzta le a szülők agysejtjeit ez a zöld mackó. Egészen kivételesen idegesítő darab még most is.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.