Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Korábbi összeállításunk folytatásért kiáltott, és nem csak az Adéle élete miatt. A kollektív férfiemlékezetből kitörölhetetlen jelenetek következnek, szigorúan csak csajokkal.

 1. 10/10

  Rebecca Romijn & Rie Rasmussen

  Film: Femme Fatale

  Korábban csak azért voltunk kénytelenek kihagyni ezt a jelenetet Nő a nővel – A filmtörténelem legvadítóbb női szeretői-összeállításunkból, mert túl gyorsan betelt a tízes keret. Rebecca és Rie azonban most itt vannak, és megmutatják, hogyan kell ékszert rabolni felfokozott állapotban. Két csodaszép nő feszül egymásnak Brian De Palma filmjében (milyen meglepő, ez később is megtörténik a Gyilkos vágyak-ban), és azóta sem tudunk betelni a tökéletes látvánnyal.

 2. 9/10

  Léa Seydoux & Adéle Excarchopoulos

  Film: Adéle élete 1–2. fejezet

  Abdellatif Kechiche fantasztikus filmjében (kritikánkat itt olvashatod) a két szépség szeret egymásba, és tesz le egy olyan tízperces szexjelenetet az asztalra (majd néhány rövidebbet is), hogy ott szem nem marad szárazon. A többszörös orgazmus itt szériatartozék. Ezt megjátszani nagyon nehéz volt. Ha tényleg megjátszották.

 3. 8/10

  Charlize Theron & Christina Ricci

  Film: A rém

  Bár szerettük volna látni ezt a párost akció közben, mégsem hittük volna, hogy egyszer majd egy elrondított Theron és egy white trash-fazonú Ricci ágyjelenetét nézhetjük majd végig, de sebaj, el tudunk vonatkoztatni a sztájlisztok és a maszkmesterek munkáitól.

 4. 7/10

  Megan Fox & Amanda Seyfried

  Film: Ördög bújt beléd

  Minden idők egyik legerősebb leszbicsókja, ami kishíján valami még izgalmasabb műveletben folytatódik, de sajnos ezt az egymáshoz melegedést is megszakítja a borzalmas forgatókönyv. És az élet keserűsége. Pedig mennyire várjuk a folytatást…

 5. 6/10

  Christina Cox & Karyn Dwyer

  Film: Méz és csokoládé

  Egymásnak feszülni egy buliban a vécébe rejtőzve nem túl elegáns dolog, de ha ezt két nő teszi, akkor megbocsátjuk nekik, főleg akkor, ha mindezt megnézhetjük filmen. Megnézhetjük.

 6. 5/10

  Michelle Williams & Chloe Sevigny

  Film: Ha a falak beszélni tudnának 2.

  Egyenesen Michelle korai munkásságából érkezik ez a jelenet, amikor még nagyon el akart szakadni a Dawson és a haverok-béli szőke kiscsaj szerepkörtől. Egyből ágyba is bújt Chloéval ebben a felejthető moziban, amiből ezt a részletet azért valamilyen furcsa módon mégis mindenki ismer. Ki érti ezt?

 7. 4/10

  Anne Heche & Joan Chen

  Film: Vad oldal

  Ellen DeGeneres egykori csaja nem éppen megjegyezhető filmjeiről híres, leszámítva talán azokat (és volt belőlük szép számmal), amelyekben meztelenre vetkőzött. Heche és Chen a Vad oldal-ban szeretkezték be magukat a legjobb leszbikus szexjelenetek hall of fame-jébe. Ha lemaradtál róla, most pótolhatod.

 8. 3/10

  Catherine Deneuve & Susan Sarandon

  Film: Az éhség

  Két ilyen kultikus név egy ágyban? De ugye nem 2013-as a film? Nyilván nem, Az éhség 1983-as bemutatóján Deneuve negyven-, Sarandon pedig harminchét éves volt, férfiakra pedig erre a jelenetre nem volt szüksége a rendezőnek. Pedig David Bowie, a film másik főszereplője biztosan szívesen beszállt volna.

 9. 2/10

  Noomi Rapace & Yasmine Garbi

  Film: A lány, aki a tűzzel játszik

  Mint tudjuk, Lisbeth Salandernek mindegy, milyen nemű egyeddel bújik ágyba, a Millenium-trilógia második részében pedig egy kicsit közelebbi képet is kapunk szexuális irányultságáról. Noomi Rapace később Rachel McAdams-szel került közelebbi kapcsolatba. Bár a Gyilkos vágyak-ban nem fajult tettlegességig a dolog, kíváncsiak lettünk volna egy izgibb, rendezői változatra.

 10. 1/10

  Heather Graham & Diane Farr

  Film: About Cherry

  Két nő, akit külön is szeretünk ilyen-olyan izgató helyzetekben látni (Graham a saját kis vetkőzőbajnoknő-pozíciójában megtesz mindent azért, hogy ne maradjunk meztelen jelenetei nélkül), de így együtt az igaziak. A nálunk be sem mutatott About Cherry tartalmaz még érdekes jeleneteket, még szép hogy, hiszen a pornóról szól, úgyhogy ajánljuk mindenkinek, aki hozzá tud jutni, és szereti a vetkőző szép szőke lányokat, köztük is Ashley Hinshaw-t.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.