Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Közeleg a vihar? Nem érzed magad biztonságban? Akkor maradj otthon, és nézz klipeket, amelyekben garantált az augusztus 20-i hangulat.

Katy Perry – Firework

Lőjük el egyből a teljesen nyilvánvalót! Akár nemzeti ünnepünk látványosságának főpróbája is lehetett volna ez a Budapesten összepakolt Katy Perry-klip, ami talán minden idők egyik legnépszerűbb alkotása, amit a fővárosunkban forgattak. Perryn nem fogott a budapesti átok, de talán az is sokat nyomott a latban, hogy ő nem próbálta meg ilyen-olyan más városoknak beállítani.

Animal Collective – Fireworks

A pszichedelikus királyok egészen biztosan vágták már magukat gallyra tűzijáték nézése közben, ennek ékes bizonyítéka a Fireworks című dal, valamint annak klipje. Olyan, mint egy drogos álom. Ráadásul néha egy meglehetősen rossz álom.

Audioslave – Cochise

Az idejekorán feloszlott Audioslave első videója nem átallott az ütős sztori helyett némi durrogtatással előjönni. Szégyelljék magukat, mi? Hát nem kellene, mert a Cochise dalban és klipben is egyaránt robbanékony.

Muse – Starlight

Kedvenc megalomán bandánk Starlight című slágere amolyan kihaminem-imidzsklip, és mint minden megalomán bandának, egyszer nekik is ki kellett játszaniuk a tűzijátékos imidzsklip-kártyát. Megtörtént.

Feist – I Feel It All

Csajos, tündibündi tánci-tánci egy faággal elkövetett tűzijáték levezénylése közben. Feist ennivaló, mint mindig, egysnittes videója alatt pedig annyi rakétát lőnek el, amennyitől egy közepes mexikói város lakossága is elégedetten csettintene.

The All-American Rejects – It Ends Tonight

Gyerekek, soha ne próbáljátok ki, amit a videón láttok. Mármint az elején. Tehát ne lőjétek poénból egymást mindenféle rakétákkal. Ami utána következik, azt nyugodtan, azaz alapítsatok menő popbandát, költözzetek Amerikába, vásároljatok be egy boltban egy rahedli pukkanó csodát, vonuljatok ki a puszta közepére, aztán mindent bele. Ezért még a csajok is hajlandóak lesznek megadni a telefonszámaikat.

Diddy/Dirty Money – Hello Good Morning

Milyen rapper az, akinek nincs olyan videója, amelyben hiperlazán, napszemüvegben rázza a fukszait az éjszakában, miközben a háttérben augusztus 20 teljes költségvetését repítik a levegőbe? Igen, egy magyar rapper. Diddy azonban nem magyar rapper. Neki még szüksége van ilyen parasztvakításokra, ha nem akarja, hogy a haverok kiközösítsék.

Drake – Fireworks

Kicsit csalunk, ugyanis ennek a dalnak bizony sosem készült el a videoklipje, egy rajongó azonban előkapta a 7D-jét, és forgatott hozzá, ha már éppen ráért. És mivel a lassított felvételek mindig jól néznek ki, valamint meglehetősen szépek a képek, akár el is fogadhatnánk hivatalos verziónak.

Futurebirds – Virginia Slims

Kisgyerek, kutya, erőszak, látvány – a Futurebirds biztosra ment, videójukban ugyanis egyszerre mind a négy megtalálható. Hát mi ez, ha nem a nézőcsalogató szuperklipp? Lassított felvételek, rakéták, lazaság, bevétel. Az utóbbi majd egyszer. Ha híresek lesznek.

Kanye West – Runaway

Aki most furcsán nézne azon okból kifolyólag, hogy Kanye klipjében bizony nincs is semmi tüzes látnivaló, annak ajánljuk a Runaway teljes, All of the Lights-szal közös, 34 perces videóját. Na ott már van. Nem is kicsi. És nem is Kanye lenne, ha nem egy jó csajjal nézné.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.