Nem is keveset.

Nagyjából lehúzhatjuk a vécén az első hónapok mozis bemutatóit, egyre inkább tűnik úgy ugyanis, hogy minden megy streamre, vagy csúszik durván tovább. A Morbius márciusról októberre került, a Fekete Özvegy állítólag megy a Disney+-ra, a The Tomorrow War is streamre kerül, most pedig egy elég erős pletyka szerint a Nincs idő meghalni sem jön áprilisban.

Annyira nem, hogy október előtt nem is láthatjuk. A Deadline úgy tudja, nem merik bevállalni a tavaszi premiert az MGM-nél, ráadásul forrásaik szerint kamu volt, hogy semmiképpen nem akarták streamszolgáltatónak eladni. Levetítették ugyanis a szolgáltatóknak, majd szóltak, hogy 600 millió dollárért lehet is vinni a jogokat, ennek az összegnek azonban a felét sem voltak hajlandóak kifizetni érte, annak ellenére sem, hogy állítólag imádták, akik már látták, és azt mondták, hogy megéri várni rá.

Mondjuk nem nagy csoda, 600 millió bármilyen filmért irdatlan nagy összeg, Bond pedig a nagyvászonra való, már csak nagyvászon kellene, ahol látni lehet, lehetőleg sok. Egyelőre még csak pletyka a csúszás, de a Deadline forrásai mindig elég pontosnak bizonyulnak. Kár.

És ezt olvastad már?
Nem fogsz ráismerni az Addams Familyre a Netflix sorozatának első előzetesében