Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Will Smith és Tommy Lee Jones nem lesznek benne a buliban, de úgy tűnik, Hollywood végre megtalálta a méltó (?) utódokat.

Valahogy nem lesz ez már ugyanaz a régi két főszereplő nélkül, bár azt azért meg kell hagyni, hogy Josh Brolin marha jól hozta a fiatalabb K ügynököt a Men in Black 3-ban, szóval tulajdonképpen van remény arra, hogy minőségi negyedik rész készülhessen új szereplőkkel. Korábban már megszellőztették, hogy Chris Hemsworth lesz az új duó egyik fele, és bár a színész még mindig nem írt alá a filmre, állítólag a szerződés véglegesítése már hamarosan megtörténik.

És aki arra tett nagy téteket, hogy Thor mellé egy nőt tesznek majd, az most igen gazdag lett, mivel ha minden igaz, Tessa Thompson lesz a partnere az MiB 4-ben, ami egyébként nem tiszta reboot lesz, hiszen állítólag ugyanabban a térben és időben játszódik majd, mint az előző három rész. Ebben a szereplőválasztásban egyébként az a vicces, hogy Hemsworth és Thompson a Thor: Ragnarökben is együtt játszottak, a színésznő volt ugyanis a Valkűr, aki a főhőssel együtt akciózott a Marvel egyik legviccesebb mozijában. Azt még nem tudni, hogy a régi szereplők közül bárki más visszatér-e, de van rá esély. Franket, a mopszot mindenképp jó lenne valahogy visszahozni. A negyedik részt F. Gary Gray (Halálos iramban 8) rendezi, és 2019. június 14-én kerül mozikba, amikor is megküzd majd a szintén aznap debütáló Shaft-folytatással.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.