Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Képkockák, amelyeken férfiaknak nincs helyük, mégis ők élvezik a legjobban a történéseket.

 1. 1/1


  Jennifer Tilly & Gina Gershon

  Film: Fülledtség

  Wachowskiék első filmjében nem a sztori vált emlékezetessé, hanem egy olyan női páros, akiktől jó, hogy nem gyulladt ki a vászon. A még kezdő tesók láthatóan csak a szárnyaikat bontogatták a '96-os Fülledtség-ben, de az az egy, hosszú snittel elintézett ágyjelenet már erősen hozta a később a Mátrix-ban tapasztalt ízeket. Ha ez nem égett bele a retinánkba, akkor semmi.

  Natalie Portman & Mila Kunis

  Film: Fekete hattyú

  Korábban már megvadult jó kislányokról szóló anyagunkban foglalkoztunk ezzel a párossal, amelynek összeboronálását nem tudunk elégszer megköszönni a filmtörténelemnek. A Fekete hattyú két táncosa külön-külön is csodálatos, de amikor együtt vannak… nos, arra ne is merjünk gondolni.

  Elena Anaya & Natasha Yarovenko

  Film: Egy éjszaka Rómában

  Két eszméletlenül gyönyörű lány, egy szoba Rómában, és minden idők egyik legfülledtebb ágyjelenete. Maga a film teljesen mellékes, a két főszereplő azonban röhögve elviszi a balhét, ebben sokat segít az is, hogy a lányok csak nem akarnak ruhát venni magukra, de hát minek is.

  Amanda Seyfried & Julianne Moore

  Film: Chloe

  Szintén egy megvadult rosszkislány, aki olyan játszi könnyedséggel csavarja az ujja köré az idősebb Julianne Moore-t, mintha világ életében ezzel foglalkozott volna. Olyan páros ez, amitől még az is megnézte a filmet, aki utálja a thrillereket.

  Piper Perabo & Lena Headey

  Film: Egy szoknya, egy szoknya

  A Trónok harca Cersei-je és a Sakáltanya kitudjamárhogyhívjákja ebben a borzasztó címfordítással súlyosbított filmben szeret egymásba, aminek nyomatékot is adnak egy virágboltban. Furcsa pár, de nem nagyon tudjuk feledni azt a virágok közti csókjelenetet.

  Selma Blair & Sarah Michelle Gellar

  Film: Kegyetlen játékok

  És ha már csókjelenet: mindenki emlékszik arra, amikor a gonosz, de végtelenül szexi Kathryn csókolózni tanítja a tapasztalatlan Cecile-t. Hát megtanította rendesen, de a mozinézőket is. Kíváncsiak lennénk, hány DVD talált gazdára a film erős szexuális tartalma illetve kizárólag csakis az ominózus nyelves puszi miatt. Találgatni tudunk csak: nem kevés.

  Angelina Jolie & Elizabeth Mitchell

  Film: Kifutó a semmibe

  Juliet a Lost-ból, avagy Rachel a Revolution-ből és Angelina Jolie szerelme? Hát hol lehet megrendelni ezt a csodálatos filmet? Szerencsére a magyar tévécsatornák is előszeretettel játsszák ezt az életrajzi drámát, ahol (most tessék megkapaszkodni) Angelnia Jolie egy túlfűtött modellt alakít. Aki meglepődött, az most rögtön nézze végig a teljes Jolie-életművet.

  Naomi Watts & Laura Harring

  Film: Mulholland Drive

  Két színésznő, ha egymásba gabalyodik. A rémisztő David Lynch-film önmagában is remek darab, és akkor még nem is beszéltünk a két főhős által előidézett erősen túlfűtött hangulattól, ami még akkor is belengte a mozitermet, amikor éppen félelemre késztető, extrémen sötét részhez érkeztünk.

  Emily Blunt & Natalie Press

  Film: Szerelmem nyara

  Emily egyik korai, független filmes zsengéjében Natalie iránt lobban lángra egy teniszpályán, a férfinéző pedig elkezd gondolkodni, hogy hová tehette a már pókhálókkal belepett ütőket, mert ha ilyen történik a salakon, azt bizony élőben is látnia kell. A film főként a páros szerelme és meztelen jelenetei miatt kavart nagy port, bár maga az alkotás is bőven az emlékezetes drámák közé sorolható. Már ha valakit érdekel a film minősége is a csajok mellett…

  Hilary Swank & Chloe Sevigny

  Film: A fiúk nem sírnak

  Ez a szerelem egy kissé kilóg a többi közül, itt ugyanis a szépséges Hilary fiúként maszkírozva van jelen, ennek köszönhetően a teljesen valószínűtlen nő a nővel kombináció egyik legzavaróbb, de felejthetetlen variációjával van dolgunk. A még harmatos Chloe és a szintén brutálisan fiatal Swank kisasszony ráadásul színészi játékból is csillagos ötösre vizsgázik.

  Rachel McAdams & Noomi Rapace

  Film: Gyilkos vágyak

  Teljesen valószínűtlen páros, akik ajkai már a mozi plakátján is beindítják a fantáziánkat. A film tétovázó női szinte teljesen nyíltan gerjednek egymásra, ez a ki nem mondott vágy pedig olyan vibráló energiákat mozgat meg a játékban részt vevő felek között, amitől azonnal egymás karjaiba taszigálnánk őket. Brian De Palma azonban nem adja ilyen könnyen, hogy mennyire nem, azt április 25-étől lehet azonban csak megtekinteni a mozikban.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.