Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kétség sem férhet hozzá, hogy Lobo egy igazi kedvenc a DC szuperhősei között. Az utolsó czarniai hamisítatlan anarchista antihős, aki gyakorlatilag elpusztíthatatlan, a humora pedig sötét, mint a végtelen űr.

A róla szóló egész estés moziról egyre másra bukkantak fel újabb és újabb pletykák az elmúlt években, de a Warner már annyit tökölt a projekttel, hogy igazából már nem hiszünk el nekik semmit. (Azt, hogy állítólag Michael Bay rendezi majd a filmet, nem is szeretnénk elhinni.)

Egy új hírnek köszönhetően azonban már egy dologban legalább biztosak lehetünk: a mozgóképes Lobo tutira érkezik, csak sajnos nem olyan formában, amilyenben szerettük volna.

A karakter ugyanis egyelőre nem kap önálló filmet, de a Syfy Krypton című sorozatának második évadában tutira beköszön, és már a színészt is kiszemelték a szerepére. Ez a sorozat egyébként a Superman-mondakörben játszódik, melynek amúgy Lobo is szerves része, szóval a felbukkanása abszolút indokolt.

A színész pedig, aki belebújik az űrrocker bőrébe, nem más, mint Emmett J. Scanlan, aki legfőképpen sorozatokból lehet ismerős, de kapott egy teljesen jelentéktelen szerepet az A galaxis őrzői első részében is.

Ő volna az

Az egyik szemünk sír, a másik nevet. Egyrészről jó lesz végre látni a karaktert élőszereplős verzióban, de mi azért inkább az egész estés mozira fizetnénk be végre.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.