Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tíz évad, 236 epizód, és ami a legfontosabb, egy egész generáció, ami Monica, Chandler, Rachel, Ross, Phoebe és Joey mindennapjain nőtt fel.

Ezt adta a világnak a Jóbarátok, amit nem biztos, hogy mindenki látott, aki most koptatja a húszas, harmincas éveit, de az tuti, hogy hallott már róla valahonnan.

A széria idén ünnepelte a 25. születésnapját, a májusban induló HBO Max bejelentését így nyugodtan felfoghatjuk akár ajándékként is:

A mindenki alatt tényleg MINDENKIT kell érteni. A buliban részt vesz Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) és David Schwimmer (Ross), ráadásul a csapat az eredeti díszletek között jön össze újra egy utolsó közös múltidézésre.

Az eseményt nyugodtan fel lehet fogni reklámként is, hiszen a sorozat szépen lassan eltűnt az összes streamingszolgáltató könyvtárából, és májustól kizárólag az HBO Max-nál lesz elérhető.

A találkozó egyébként a hírek szerint nagyjából 20 millió dollárjába fájt az HBO-nak, ami nem kis pénz, de ennél kevesebből csoda lett volna kihozni egy olyan sorozat nosztalgiaepizódját, melynek főszereplői az utolsó évadban már fejenként egy millió dollárt kaptak részenként.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.