Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tíz évad, 236 epizód, és ami a legfontosabb, egy egész generáció, ami Monica, Chandler, Rachel, Ross, Phoebe és Joey mindennapjain nőtt fel.

Ezt adta a világnak a Jóbarátok, amit nem biztos, hogy mindenki látott, aki most koptatja a húszas, harmincas éveit, de az tuti, hogy hallott már róla valahonnan.

A széria idén ünnepelte a 25. születésnapját, a májusban induló HBO Max bejelentését így nyugodtan felfoghatjuk akár ajándékként is:

A mindenki alatt tényleg MINDENKIT kell érteni. A buliban részt vesz Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) és David Schwimmer (Ross), ráadásul a csapat az eredeti díszletek között jön össze újra egy utolsó közös múltidézésre.

Az eseményt nyugodtan fel lehet fogni reklámként is, hiszen a sorozat szépen lassan eltűnt az összes streamingszolgáltató könyvtárából, és májustól kizárólag az HBO Max-nál lesz elérhető.

A találkozó egyébként a hírek szerint nagyjából 20 millió dollárjába fájt az HBO-nak, ami nem kis pénz, de ennél kevesebből csoda lett volna kihozni egy olyan sorozat nosztalgiaepizódját, melynek főszereplői az utolsó évadban már fejenként egy millió dollárt kaptak részenként.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.