Kim Cattrall nem vesz részt az összeborulásban. Így meg minek.

A Szex és New York hat évadot és két mozifilmet ért meg, amiből az utolsó film konkrétan már-már a nézhetetlenség határát súrolta, de mivel rengeteg pénz van ebben a négy nőszemélyben, a show akkor sem állhat le, ha már igazából csak három nőszemélyről beszélünk. Visszatér a Szex és New York az HBO Maxra egy 10 részes sorozat erejéig, a széria atyja, Michael Patrick King executive producerként dolgozik majd.

A címe And Just Like That... lesz, és igazából nem különösebben nagy meglepetés, hogy megtörténik, hiszen már decemberben kiderült, hogy valószínűleg jön a reunion, de csak most lett hivatalos, hogy négyből három szereplővel, 10 részben, minisorozatként folytatódik a móka. Kapott is egy rövidke teasert, amiből semmi sem derül ki, de hátha valakinek megjön a kedve hozzá.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

A folytatás a főhősnők 50-es éveinek megéléséről szól majd, és azért tűnik rettenetes ötletnek, mert a Szex és New York legszórakoztatóbb pontja mindig is Samantha volt, és úgy, hogy ő nem jelenik meg az új szériában, a szarkasztikus humor is lekerül az étlapról. Meg jó eséllyel a szex is. Így pedig nem marad szinte semmi. De azért meglátjuk. Tavasszal kezdik el forgatni az epizódokat.

És ezt olvastad már?
Két amerikai néző ötmillió dollárra pereli a Universalt, és az indokon ki fogsz akadni