Willem Dafoe a GQ-nak elmondta, hogy nagyon szerette a 2019-ben bemutatott Joker című filmet a zseniális Joaquin Phoenix-szel a főszerepben, de annyira, hogy még egy folytatás ötlete is ott van a fejében.

A film egyébként nekünk annyira tetszett, hogy simán megszavaztuk 2019 legjobb alkotásának, és három év távlatából is ugyanígy döntenénk. A filmről írt kritikánkban sem kerülgettük a forró kását, már a címben elmondtuk, mit gondolunk a Másnaposok-szériával ismertté vált Todd Phillips mozijáról.

Szóval valahányszor szóba kerül ez az alkotás, mi azonnal felkapjuk rá a fejünket, most pedig egy olyan ember kezdett el róla ismét beszélni, akinek a neve korábban is felmerült azokban a beszélgetésekben, melyek arról szóltak, melyik színész lenne a legtökéletesebb Batman ikonikus ellenfelének szerepében.

Willem Dafoe annyira megmozgatta a Joker-fanok fantáziáját, hogy már többször is követelték, hogy a színész próbálhassa ki magát a szerepben. Úgy tűnik, ez a gondolat tőle sem áll távol. Az említett interjúban ugyanis elmondta, hogy nagyon szívesen szerepelne a 2019-es mozi folytatásában, sőt, még egy lehetséges sztorit is előadott.

Ez csak egy az interneten található rajongói munkák közül, melyek a színészt Joker szerepébe helyezték

Szerinte remek lenne, ha egy Joker-imposztor kerülne szembe a Phoenix által megformált Arthur Fleck-kel. Olyasvalaki, akit az első filmben látott események arra inspiráltak, hogy maga is a bűn bohóchercegeként döntse romlásba Gotham városát.

Dafoe azt is elmondta, hogy ezt az ötletet még soha nem adta elő senkinek, az interjú megjelenése után így azonnal beindultak a találgatások, és jelenleg az internet azoktól hangos, akik ezt a filmet mindenképpen meg szeretnék nézni a szembenálló Phoenix-szel és Dafoe-val a főszerepben. .

Hogy egyáltalán lesz-e folytatása a Jokernek, azt jelenleg még nem lehet biztosan tudni. Phoenix mindenesetre nem zárkózott el a dologtól és elmondta, hogy szerinte van még mit elmesélni Arthur Fleck karakteréről. Szívből reméljük, hogy Dafoe verziójában a Warner is lát némi fantáziát, mert ezt a filmet mi is nagyon megnéznénk.

Ez is érdekelhet:

(főkép: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Látszólag a semmiből lép elő egy ember ezen a felvételen
Budapest legközpontibb terasza úgy újult meg, hogy azonnal a törzshelyed lesz!