Az eset még március közepén történt, a helyi rendőrség azonban csak pár napja tette közzé felhívását, ami a sörrel és szárított marhahússal inkább egy bulimeghívóra hasonlít.

A bűntény Montreal egyik külvárosában történt. A betörők egy raktárból loptak el három szállító teherautót, 380 000 kanadai dollár értékű sört, illetve 120 000 dollár értékű szárított marhahúst. Na meg némi pepperonit, hogy fullos legyen a buli. Ez így átszámítva éppen 100 millió forintos rablásnak tekinthető.

Sherman on Twitter

Thieves steal 20,000 cases of beer and beef jerky in Canada. Beer, dried beef and pepperoni worth nearly half a million dollars was stolen from a warehouse near Montreal on March 12. Police are asking any merchants who notice anything unusual to report it

A teherautókat még aznap megtalálták Montreal különböző pontjain, sőt még néhány rekesz sör is maradt bennük, amelyek számára a tolvajok nyilván már nem találtak helyet.

Kiiktatták a riasztórendszert, betörtek a raktárba és volt némi jövés-menés az éjszaka folyamán, szóval többször is visszajöttek

- magyarázta a rendőrségi szóvivő.

A hírek szerint az elkövetők már meg is kerestek néhány üzletet, hogy eladják a zsákmányukat, éppen ezért a rendőrség minden kereskedőt arra szólított fel, hogy csak a jól ismert beszállítókkal üzleteljenek, és óvakodjanak a gyanús fizetési metódusoktól.

(via)

És ezt olvastad már?
Steve Aoki megállította a bulit, hogy felvágjon egy 260 millióért vett firkával, de senki le se tojta