A kínai származású amatőr testépítő, Mou Cong tagadhatatlanul látványos izmokkal és páratlan fizikummal rendelkezik, nem csoda tehát, hogy képeit felkapta a világsajtó.

A kínai médiumok már egyenesen a világ legcsinosabb testépítőjének kiáltották ki a 32 esztendős hölgyet, aki az idei Arnold Amateur versenyen két kategóriában is első helyezést ért el.

A Daily Mail hasábjain olvasható, miszerint saját megjelenését a kínai és a nyugati kultúra kombinációjaként tudná meghatározni.

A testépítőként elért eredményei és a szépsége mellett a harcművészetekben szerzett tudására is büszke lehet, hiszen a saját maga által üzemeltetett teremben 3 évig MMA-zott is keményen, szóval minden kétség nélkül szét tudná rúgni a seggünket.

Attól függetlenül, hogy bejön-e nekünk egy ennyire izmossá gyúrt csaj vagy sem, el kell ismerni, hogy nem hiába kapta fel mostanság a világsajtó. Szerinted jogosan kiáltották ki hazájában a világ legcsinosabb testépítőjének, vagy ez a titulus azért kissé túlzó lenne? Nekünk megsúghatod az őszintét, nem fogjuk elárulni neki, ne félj!

(Instagram)

És ezt olvastad már?
Ezért érdemes néha átnézned az emailfiókod spam mappáját is