Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A 30 éves Thomas Dodd otthon ünnepelte a karácsonyt néhány üveg bor, pezsgő és a YouTube társaságában, amin Céline Dion egyik régebbi koncertjének felvételét nézte.

Az említett dolgok kölcsönhatásaként Thomas egy idő után arra jött rá, hogy ő tulajdonképpen nagyon szereti a kanadai énekesnőt, majd néhány pohár borral később – bár az is lehet, hogy ekkorra emberünk már egyenesen az üvegből ivott – égető vágyat kezdett érezni, hogy ezt valamilyen módon ki is mutassa.

Hogy ezt pontosan hogyan valósította meg, azt majd csak akkor kezdte el összerakni az este emlékfoszlányaiból, amikor december 30-án megérkezett a postás, és átadta a hivatalos iratokat, melyek aláírásával

Az történt ugyanis, hogy a szalonspiccen már túl, de az alkoholmérgezésen még épp innen leledző hősünk karácsony estéjén felment a netre és online kérvényezte a névváltoztatást, az eljárás pedig a 89 fontos illeték befizetése után meg is indult.

 

Az már nem annyira emberünk ittasságát, mint inkább túlfejlett humorérzékét bizonyítja, hogy a papírokat alárás után visszaküldte az illetékes hivatalnak, így a névváltoztatás immár jogerős.

A sztorira a sajtó is felfigyelt, Thomas Céline pedig kijelentette, hogy ha már így alakult, beleáll a dologba. Szerintünk a srácnak simán kinézhet némi celebkarrier.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.