Felér egy kommandós gyakornoki programmal, amit ez a kislány művel a házilag összerakott kiképzőpályán.

Apának lenni állati nagy büszkeség, és bőven megéri a kihívást, hogy időnként produkálni kell valamit a gyereknek. Hősünk az apa, aki nem csak szupermenő Ninja Warrior-pályát dobott össze a lányának, de ha belegondolunk, hogy ezt mégis mikor/hogyan hozta össze, hogy meglepetést okozzon, akkor szóhoz sem jutunk.

Az sem mellékes, hogy nem csak a fiúk értékelhetnek egy ilyen pályát. Ez a kislány rendkívül aktív, simán végig is zúzott az összes felszerelésen, ami pedig felér egy kommandós gyakornoki programmal.

És ugye az apa nem besokallt a kis bolhazsáktól, hanem segített, hogy kiélhesse a mozgásigényét, és szerintünk még baromi jól is érezte magát barkácsolás közben.

 

A jó hír pedig az, hogy hasonló pályákat te is összedobhatsz, ha van hol, még praktikus útmutató is van hozzá:

Vagy azt mondod, te már csináltál is valami hasonlót, csak azt nem ismerik ennyien?

Akkor örülhetsz, könnyen lehet, hogy most jött el a te időd, még videóznod sem kell.

 

Az Apa magazin ugyanis most „Hétköznapi szuperapákat” keres, akiket július végéig nevezhetsz itt egy fotóval és rövid bemutatkozó történettel vagy videóval. Persze nem csak a családi legendáriumban vaskos fejezetet képző elkapások számítanak; bárki lehet szuperapa, akit a környezete valódi példaképnek tart, akire mindig lehet számítani.

A jelölések után egy zsűri kiválaszt tíz apát, akire szavazni lehet. Ki tudja, még a végén te segítesz szuperapává tenni egy arra méltó hétköznapi hőst!

És ezt olvastad már?
Ezért érdemes néha átnézned az emailfiókod spam mappáját is