Az év apukája díjra is esélyes lehet az a fater, aki nem volt rest reggel bemenni a fia fizika órájára, hogy végre rendre bírja a folyton lázongó fiacskáját.

A 17 éves Brad Howard szüleinek folyton csöngött a mobilja, a srác ugyanis soha nem bírt magával a fizika órák ideje alatt, őrületbe kergetve ezzel a tanárát és közvetve a szüleit is. Végül Brad apjánál elszakadt a cérna, belefáradt a panaszáradatba és ultimátumot adott a fiának; ha még egyszer felhívja őt miatta a fizikatanár, be fog menni a suliba és kezébe veszi a dolgokat.

Természetesen Brad továbbra is hozta a formáját, hamarosan érkezett is az a bizonyos újabb telefonhívás. Az apuka pedig nem csak a levegőbe beszélt, reggel fogta magát és bement az órára, meglepve ezzel a saját fiát is, aki persze nem vette komolyan az ígéretet.

Molli Howard on Twitter

My dad told my brother if he got another call from the physics teacher complaining he would go sit in his class..dad got another call 😂

Míg a srácot ledöbbentette az apja érkezése, az osztálytársai imádták a jelenetet. Brad nővére a Twitterre is kiposztolta a bizonyítékot, amelyet az internet népe roppant gyorsan felkapott.

A tanár hálás volt az apuka látogatásáért (úgy tűnik, neki sikerült rendre bírnia a srácot), ám a fater kijelentette, hogy a jövőben nem szándékozik többször bejönni.

És ezt olvastad már?
Ezért érdemes néha átnézned az emailfiókod spam mappáját is