Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Volt ugye egy kis bökkenő az idei Oscar-díjátadón, nevezetesen, rossz boríték került szegény Warren Beatty kezébe.

Warren ugyan érezte, hogy valami bibi lesz, amikor kinyitotta a borítékot és a legjobb film kategória helyett a legjobb női főszereplő virított a papíroson, de végül némi hezitálás után elhangzott a Kaliforniai álom címe, a stáb pedig örömittasan felvonult a színpadra, hogy lesmárolják a szobrocskát. Aztán jött a gebasz, amikor a szervezők szóltak, hogy bocsika ám, de amúgy a Holdfény nyert, csak volt egy kis kavarodás, na, lehet is visszafáradni a nézőtérre.

Ezt a pillanatot nagyon sokan nagyon nehezen élték meg. Az elkészült képeken érdemes bevizsgálni az arcokat, különösen egyik kedvencünkét, Dwayne Johnsonét, aki - hihetetlen, de - még akkor is végtelenül kúl, amikor amúgy le van sokkolva.

A másik kedvencünk Meryl Streep, aki olyan fejet vágott, mintha most vette volna észre, hogy valaki csúnyán telehányta a retiküljét.

A legtöbb arc persze nem döbbenetet, hanem értetlenséget tükröz...

...és a végére hagytuk az abszolút győztest, aki nem más, mint Ryan Gosling, aki valami elképesztő hidegvérrel fogadta a hírt, hogy feleslegesen vonszolta fel a hátsóját a színpadra.

Zseni ez a csávó!

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.