Hihetetlen, mit lopott az áruházi tolvaj, akit egy Batmannek öltözött rendőr kapott el
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Damon Cole a Fort Worth-i rendőrség tisztje, egyúttal a Hősök és zsaruk a gyermekrák ellen nevű alapítvány és a Hősök, zsaruk és kölykök nevű szervezet lelkes aktivistája, aki gyakran tart oktató jellegű előadásokat gyerekeknek, szuperhősnek öltözve.

Cole a tegnapi napon egy egészen hihetetlen sztorit osztott meg követőivel a Twitteren. Éppen egy Texas Walmartban tartott előadást Batmannek öltözve egy csapat gyerek előtt, amikor az áruház egyik kapuja besípolt.

Igaz, Batman-jelmezben voltam, de akkor sem hagyhattam, hogy valaki fizetés nélkül sétáljon ki az áruházból. Szolgálatba helyeztem magam, majd az üzleten kívül elcsíptem a tolvajt - írta a Facebookon, és a sztorinak itt még nincs vége, ugyanis az elkövetőnél DVD-ket, köztük a Lego Batman - A film című animációs filmet talált a ruházatátvizsgálás során.

Tehát valaki Batmant akart lopni, de Batman nyakon csípte. Ez akkora sztori, hogy a tolvaj is alig tudta elhinni. Még arra is megkérte Cole-t, hogy csinálhasson vele egy közös szelfit.

Mivel a kár megtérült, a tetten ért tolvaj szabadlábon védekezhet a bíróságon.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.