Az internet sztárja Tango, a kissé lüke, de nagyon jópofa ló
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A lovak hűséges és fenséges állatok, na és nem utolsósorban nagyon intelligensek. Bár kivétel azért mindig akad, ugyanis nem mindegyikük állt sorba a túlvilági istállóban észért, ha egy másikban közben ropogós szénát osztottak.

Ez derül ki legalábbis az egyik Twitter-felhasználó, @mckellogs történetéből, aki elmesélte, hogy családja miképpen készült rá a szokatlanul kemény havazásokra tavaly, amelyet angol földön egyesek csak snowmageddonnak neveztek.

Akár 30-40 centi hó is lehullt 24 óra leforgása alatt egy éve Angliában

Szóval beütött a nagy tél tavaly az angoloknál, arrafelé szokatlanul sok hóval, a családapa pedig kénytelen volt kaput építeni az istállóhoz, hogy Tangót, a család egy szem lovát végre benn tartsák.

Különben ő csak feküdt volna a hatalmas hóban, netán lóbiciklizett volna, mert túl lüke volt ahhoz, hogy felfogja, mi is az az istálló, és mi is az a hó. De lássuk az előzményeket:

Azt eddig is tudtuk már, hogy a lovak tudnak néha fekve is aludni, de Tango ezt is mesterszinten űzi. Ő ugyanis nem szokta állva húzni a lóbőrt, a gazdája szerint ahhoz túl lusta. És amikor alszik, olyan pózokat vesz fel, hogy az utca embere akaratlanul is felkapja rá a fejét.

Tangónak vannak még furcsa szokásai. Például ha az etetőtálját elhajítod messzire, akkor mint egy kutya, visszahozza. De persze ezt egy egyszerű bottal is megcsinálja.

Tango egyébként nemcsak öntörvényű, hanem nagyon karizmatikus is, aki egyszerűen elvarázsolja, és meg is ríkatja a halandó embereket.

– olvashatjuk a Twitter-posztok között. Az elragadó Tango továbbá olyannyira közismert személy, hogy a kultikus elalvásai már a Google Mapson is fellelhetőek.

Persze egy kis fotosopp neki sem árt:

Ennek természetesen csak a fele igaz, hiszen Tango nem csúnya, hanem nagyon is elbűvölő, lásd az előző pontot. Emellett egy igazi művészlélek.

Ha embernek születik, egy kis lobbizással zsíros állami támogatásokat zsebelhetne be mint elismert performanszművész

Tango szereti a nehezebb utat választani. Minek egye úgy a frissen lekaszált füvet, mint egy átlagos ló, ha eheti kissé fonákosan is:

Tangót persze a család így is imádja, a papa gyakran készít mémeket a kissé hóbortos állatról:

– Apu! – Csacsi!

Tango nagyon huncut és leleményes is. A takarmányvödrét a kerítéshez közel tolja, hogy az úton bandukolók vagy kocsival elhajtók nassolnivalót dobálhassanak bele. A dolog állítólag működik.

De hogy a kerettörténetünket befejezzük: Tango végül (többnyire szárazon) megúszta a snowmageddont, mert a fater barkácsolásának köszönhetően nem tudott kimenni az istállóból, hogy a havas legelő közepén álldogáljon, vagy lóbiciklizzen a húsz-harminc centis hóban:

És végül köszönjünk el egy igazán mókás fotóval tőle:

Tango, hatalmas arc vagy! Szívesen néznénk inkább téged a tévében az unalmas, sorozatgyártott celebek helyett.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.