Ez tipikusan az a szitu, amikor még egy harmincasnak is ér azt mondani, hogy "bezzeg az én időmben!".

Nem újdonság, hogy épp olyan időket élünk, amikor mindennél fontosabb a makulátlan külső, hiszen ebből gyakorlatilag akár meg is lehet élni, ha az ember össze tud szedni néhány százezer követőt az Instagramon.

A közösségi oldalak egyik legkedveltebb témája épp ezért a szépségápolás. Egy-egy hatékonyabb módszer elképesztő köröket tud futni a neten, amivel akkor nincs is semmi baj, ha az adott szépségtipp nem nyomorítja meg egy életre a hiszékeny felhasználót.

Most épp egy olyan trükk kezdett el terjedni a legnépszerűbb videomegosztó alkalmazáson, a TikTokon, amitől a fogorvosok minden bizonyára a falnak mennek.

A módszer lényege:

Nem egyenes a fogsorod? Ess neki egy reszelővel!

Igen.

Bár egy értelmes ember számára evidens, hogy ez csak egy rossz vicc lehet, és minden bizonyára olyanok is vannak, akik csak azért csinálnak úgy a videójukban, mintha épp a fogukat reszelnék, mert ki akarnak figurázni egy nyilvánvaló őrültséget, sajnos akad olyan felhasználó is, aki látszólag nemigen van tisztában vele, hogy ezzel egy életre tönkre lehet tenni egy egészséges fogsort.

Bár szerencsére a hozzászólások általában felhívják a figyelmet arra, hogy ez a trükk alapvetően egy veszélyes baromság, mi biztosak vagyunk benne, hogy sokan tényleg meg fognak próbálkozni vele.

Az emberi hülyeség sajnos állandó, mint pi értéke.

(via)

És ezt olvastad már?
Madonna újra feltöltötte azokat a képeket az Instagramra, melyeket korábban kivillanó mellbimbója miatt töröltek