Tudjuk értékelni a szemrevaló tévés személyiségeket, éppen ezért írtunk már többször is az egyre nagyobb követőtáborral bíró mexikói meteorológusról, akinek az argentin riválisát is bemutattuk korábban. Ezúttal egy orosz bemondónőt prezentálunk.

Úgy gondoltuk ugyanis, hogy éppen itt az ideje annak, hogy megismerd Valeria Gavrilovskayat, akit egyszerűen csak Oroszország legszexibb tévériportereként szoktak jellemezni. Egy híradóstól szigorú tényeket és kimért viselkedést vár az ember, valahogy így:

Ám aztán szerencsére Valeria egy fotózás alkalmával az elbűvölő és dögös oldalát is megvillantotta. Az elején oroszul köszön be, utána viszont olyan pózokba vágja magát, amelyek megértéséhez a világ egyetlen pontján sincs szükség tolmácsra.

Egy korábbi interjúban úgy nyilatkozott, hogy szingli, ám nem csodálkoznánk rajta, ha esetleg azóta rátalált volna a szerelem. Nehéz elképzelni ugyanis, hogy a 29 éves orosz szépség sokáig maradjon egyedül. Ennek belátásához elég szétnézni az Instagram-oldalán. Mi megtettük, mutatjuk is, hogy mit találtunk.

(Instagram)

És ezt olvastad már?
Két évtizedig őrjöngve aratott a halál Magyarország legfélelmetesebb gyilkossági ügyében