Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem tagadjuk, hogy imádjuk a palit. Csak figyeljük, mit csinál, hogyan nyilatkozik, milyen ügyek mellé áll, és őszintén szólva le vagyunk nyűgözve. Valaki nem lehet csak azért ennyire jó fej, mert a pénzre hajt. Kizárt, hogy nála ez nem zsigerből jön.

Legutóbb a GQ közölt egy remek riportot emberünkről, melyet egyébként erősen ajánlunk elolvasásra, ha érted az angolt.

Amellett, hogy a riporter szemein keresztül is egy remek embernek érezzük a Sziklát, a lényeget ki kell emelnünk neked. Amikor a politika került szóba, közelebbről az, hogy a hiperaktív és látszólag fáradhatatlan sztár indulna-e az elnökválasztáson, Johnson olyan választ adott, amit szerintünk amerikaiak százezrei (ha nem milliói) fogadtak örömujjongással:

Nem árul zsákbamacskát, azt is elmondta, mire számíthatnának tőle az emberek, ha ő lenne a Mr. President:

Pontosan így beszélnek a politikusok a kampány alatt, hogy aztán a megválasztásuk után mindenkit a szőnyeg alá seperjenek, aki nem ért velük egyet - mondhatnád, de az a helyzet, hogy a Szikla már jóval azelőtt is a világ egyik legjobb arca volt, hogy egyáltalán felmerült volna az elnöki szék gondolata.

A cikk után természetesen azonnal felbolydult a közösségi média, és rengetegen jelezték, hogy Johnson feltétel nélkül számíthat a szavazatukra.

Nos, ha már egy troll bekerülhetett a Fehér Házba, egy jószándékú világsztárnak miért is ne sikerülne?

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.