Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Honnan az a hatalmas szenvedély, mellyel a 16 éves Greta Thunberg síkra szállt a bolygó megmentéséért? Most már minden világos: a fiatal aktivista egy időutazó, aki nagyon jól tudja, mi vár ránk, ha így folytatjuk, hiszen a saját szemével látta, és azért érkezett a korunkba, hogy megmentse az emberiséget önmagától.

Erre bizonyíték is van, mégpedig egy fénykép, mely az aranyláz idején készült 1898-ban a kanadai Yukon területén, és három gyereket ábrázol, akik egy aranybányában dolgoznak. A képet egy Eric Hegg nevű gyűjtő 50 évvel ezelőtt adományozta a Washingtoni Egyetemnek, melynek képgyűjteménye 1997 óta elérhető digitális formában.

Miután a fotó nem rég felkerült a Twitterre, sokan azonnal a fejükhöz kaptak:

Most pedig már nekünk is illene állást foglalnunk, ezért elmondjuk, hogy sem a kísértetekben, sem a boszorkányokban, sem a gyíkemberekben, sem a Télapóban, sem a Mumusban, és az időutazókban sem hiszünk. Egy biztos, a képen valóban három gyerek látható, akik közül az egyik tényleg hasonlít Greta Thunbergre.

Íme:

Szóval nyugodjon le mindenki, Greta csak egy svéd kislány, akire ma az egész világ odafigyel, és akinek nem kell időgép ahhoz, hogy aggódjon a Föld sorsáért.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.