Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hálaadás estéjén a maine-i Van Burenből kétségbeesett hívás futott be a 911-es segélyhívóra. A 65 éves Ronald Cyr elhaló hangon közölte a diszpécserrel, hogy meglőtték, és vérzik.

A helyszínre kisvártatva kiérkezett a mentőszolgálat, de Cyr sérülése olyan súlyos volt, hogy már nem tudták megmenteni. Lőtt seb esetén természetesen a rendőrség is azonnal mozgásba lendül. Ki is mentek a járőrök a helyszínre, majd nem sokára megállapították, hogy Cyr halálához semmi köze nem volt idegenkezűségnek, hiszen

És ez még nem minden. Az is kiderült, hogy Cyr háza tele van ilyen előre telepített, és rendkívül veszélyes csapdákkal, így tűzszerészeket kellett hívni az állami rendőrségtől, hogy végül át tudják vizsgálni az épületet.

Az elhunyt hozzátartozói elmondták, hogy Cyr meg volt győződve arról, hogy rendszeresen járnak betörők a lakásában, amit be is jelentett a rendőrségnek. Mivel azonban semmi nem utalt bűncselekményre, a hatóság betudta a dolgot szenilitásnak, ezért emberünk úgy döntött, hogy a saját kezébe veszi a dolgokat.

A sztori végét pedig sajnos már ismerjük.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.