Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Avagy Ross Geller Angliába jár sört lopni, mint kiderült.

Blackpool. Brit város, nagyjából 142 ezer lakossal Manchestertől 65 km-re. Igazi üdülőközpont, állítólag itt található a legtöbb szórakoztató létesítmény egyetlen helyre koncentrálódva. De a legjobb szórakoztató létesítmény mégis a helyi rendőrség. Történt ugyanis, hogy valaki sört lopott egy helyi étteremből, de annyira azért nem volt ügyes, hogy észrevegye a helyszínen figyelő kamerát, így a fotóját feltette Blackpool rendőrsége, hátha ismeri valaki ezt a fickót. Ő az.

Hát de nézd már, ez nem Ross Geller a Jóbarátokból? Mi folyik itt Gyönyös... izé, Blackpoolban? Elég gyorsan híre is ment a fotónak, mire lecsaptak a Jóbarátok-rajongók, és azóta csak röhögünk. Mert persze mindenki felismerte a képen látható faszit. Csak pár gyöngyszem a 103.000 komment közül:

"Ez nem Ross Geller, ez a Karácsonyi Tatu!"

"Úgy hallottam, a menekülő autó sofőrje végig kettesben ment!"

"Csak bosszút állt, mert valaki elvette a szendvicsét!"

De a legjobb mégis a rendőrség kommentje, akik biztosítanak mindenkit, hogy David Schwimmernek biztos alibije van, hiszen végig Amerikában tartózkodott. Közben ő is előkerült, és egy zseniális videóval válaszolt. Blackpool rendőrsége pedig azóta törölte a posztot, ami nagy kár, mert tele volt jobbnál jobb kommentekkel.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.