Lehet, hogy egy kicsit túlreagálta a szakítást a modell, aki eltörte az exe orrát
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kathryn A. Mahoney a connecticuti Fairfield University hallgatója, modell, az egyetemi úszócsapat tagja, továbbá jelenleg egy bántalmazási ügy gyanúsítottja. Nem rossz egy 19 éves csajtól, ugye?

Persze, egy olyan sztori, melyben egy lány a szakítás miatti dühében pofán veri az exét, alapból nem lenne hírértékű. Nem szép dolog, na de mégis előfordul az ilyesmi. Ami miatt ezt a történetet mégis eléd tárjuk, annak egészen pontosan ez az oka:

Szóval Kathryn elég jó nő, és ezt nyilván tudja is magáról. Az önérzetén esett csorbát emiatt egy kicsit keményebben reagálja le, mint egy átlagember.

Ezen a képen a korábbi barátjával látható még azokban az időkben, amikor minden happy volt:

A srácot Ben Kebbelnek hívják, szintén 19 éves, szintén úszó és szintén szerepel a korábban említett bántalmazási ügyben, csak ő sértettként. Amikor ugyanis szegény srác március 1-jén közölte Kathrynnel, hogy szerinte jobb lesz, ha elválnak útjaik, a modell először ököllel gyomorszájon ütötte, majd úgy arcon bokszolta, hogy.. inkább mutatjuk.

A képet Ben osztotta meg a Snapchaten a következő megjegyzéssel:

Szóval emberünk nem fogta fel nagyon tragikusan az orrnyergében éktelenkedő kanyart, ellenben Katie már nem volt ennyire vicces kedvében, amikor letartóztatták, és elkészült élete első rabofotója.

Az elkövető egy 1500 dolláros óvadék leperkálása után szabadlábon várhatja az ítéletet. Nem egy bonyolult ügy, de azért csodálkoznánk, ha nem lenne kihatással a hölgy modellkarrierjére.

A tanulság: gondoskodj védőfelszerelésről, mielőtt lekoptatsz egy hivatásos jónöt!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.