Találós kérdés: ha az antialkoholisták nem akarnak alkoholmentes sört inni, akkor a vegánok miért akarnak minden áron húsmentes HAMBURGERT enni?

A válaszokat kommentben várjuk, addig is elmesélünk egy szörnyű történetet, ami egy Phillip Williams nevű szupervegánnal esett meg egy floridai Burger Kingben. Williams egy szép napon bement egy Burger Kingbe, hogy megkóstolja az Impossible Whopper nevű szendvicset, amit az étteremlánc úgy reklámoz, hogy „100% Whopper, 0% marhahús”, és amiben ennek megfelelően igazi húspogácsa helyett egy ahhoz nagyon hasonlító vegán készítmény található.

Emberünk kért egy ilyet, meg is ette, majd nem sokkal ezután a tudomására jutott, hogy

a Burger King a laboratóriumi húsutánzatból készült pogácsákat ugyanazon a pulton grillezi, amin a legyilkolt, feldarabolt és ledarált tehenekből készült húspogácsák is sülnek!!

ALÁFOLYIK A HULLASZAFT!!!

A saját elmondása szerint ez az információ egyenesen sokkolta hősünket, aki kihangsúlyozta, hogy semmilyen kiírás nem figyelmeztette őt erre a tényre, és a személyzet sem szólt rá, mielőtt beleharapott abba a burgerbe, amit komoly munkával sikerült közel olyan állagúra és ízűre elkészíteni, mint azt, amiben lemészárolt állat van.

Williams azzal érvel, hogy ha ezt tudja, biztosan nem fizette volna ki a magasabb vételárat, mert igen, az Impossible Whopper kerek egy dollárral többe kerül a mezei halálszagú burgernél. Végül emberünk úgy döntött, hogy minden átvert vegán nevében bíróságra viszi a dolgot.

Az étteremlánc a bírósági ügy lezárulásáig nem kommentálta az ügyet, de a The Guardian jelezte, hogy a cég honlapján az Impossible Whoppernél látható egy felhívás, mely szerint kérésre e burger esetében teljesen húsmentes elkészítési mód is elérhető.

Azt sajnos nem lehet tudni, hogy ez a kereset benyújtása után került-e föl az oldalra, vagy már előtte is ott volt, de ha a bíróság egyetért a felperessel abban, hogy ennél nagyobb skandalum még nem történt a gasztronómiában a rántott pacal óta, akkor ez a kiírás nem fogja megmenteni a Burger Kinget attól, hogy súlyos összegekkel kelljen ápolgatnia Williams sérült lelkét.

És ezt olvastad már?
Két évtizedig őrjöngve aratott a halál Magyarország legfélelmetesebb gyilkossági ügyében