Döbbenetes előtte-utána galéria mutatja meg, mennyire megszépül mindenki, ha leszokik a drogról
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Első körben mindenki kábé tíz évet fiatalodik. És ez csak a kezdet.

Sok olyan dolog van az életben, ami kis mennyiségben még nem káros, de nagyobb adagban pusztító hatású. Ilyenek a nagyon kemény drogok is, mint a heroin, kokain, metamfetamin, ópium, az eki és egyéb MDMA szerek. A rágyógyulásnak a lelki és társadalmi tünetein kívül temérdek fizikai jele is van: a bőr elképesztően megcsúnyul, az arc ráncos, tónusát vesztett, pergamenszerűen öreg lesz, a szemek bemélyülnek üregükben, a tekintet homályos (vagy drogtól függően épp iszonyatosan szúrós, de semmiképp sem kellemes).

A szerről való leszokás borzasztóan kemény menet az igazi függőknek, de a hatás leírhatatlan, még úgy is, hogy nem ismerjük a mögöttük álló, bizonyára igen durva élettörténeteket. A Boredpanda válogatásán pedig tisztán látszik, mennyire megváltozik egy-egy ember, mikor lejön a drogokról - szinte leírhatatlan a különbség.

 

Pozitívabb, inspirálóbb példa nem is kellhet, hogy mennyire megszépül, egészségesebb lesz és sugárzik egy ember, miután kijött a drogok nagyon mély, feneketlen gödréből – ezt a galériát jóformán minden drogprevenciós foglalkozásra és rehab ülésre nagyon ajánljuk.

(Válogatás: Boredpanda)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.