Azt mondják, a nők imádják az egyenruhás férfiakat. Mi most egy egyenruhás nőt prezentálunk, akinek  valószínűleg te sem tudnál ellenállni.

Haley Drew májusban vált hivatalosan is a rend éber őrévé Texasban, elmondása alapján pedig rengeteget küzdött is ezért. Egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy sokáig nem tudta, mihez kezdjen az életével, azt azonban nagyon is tudta, hogy milyen típusú nő szeretne lenni. Most elérte a célját. Olyan nő lett.

Bebizonyította tehát, hogy nem pusztán a külső adottságai miatt lehet felnézni rá, illetve azt is, hogy mindig eléri, amit akar. Az Instagram-profilján fellelhető képek pedig azt is bizonyítják, hogy nem pusztán a szirénázó kocsijával tudja magára irányítani az emberek figyelmét. Ehhez bőven elég, ha bikiniben mutatkozik.

Jelenleg egyértelműen ő számít egész Texas legszexibb rendőrnőjének, akinek a helyiek is boldogan engednék, hogy bilincsbe verje őket. Hát igen, ha már lehetne választani, hogy ki adja át a csekket mondjuk egy gyorshajtás után, akkor mi is rá szavaznánk.

(Instagram)

És ezt olvastad már?
Hihetetlen összeget szedett össze 2021-ben a világ legsikeresebb youtubere