Nem vicc, ha megosztod ennek a japán milliomosnak a bejegyzését, 2,6 millió forintot nyerhetsz!
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mezava Juszakut már ismerheted, hiszen ő lehet az első ember, aki felvásárolja magát a Holdra. Az még kicsit odébb van, de a Twittert már sikerült zsebre tennie.

Juszaku, aki a Zozotown nevű online divatáruházzal lett milliárdos, szombaton a következőt tette közzé a Twitteren:


Nem várjuk el, hogy megtanulj japánul, már mondjuk is, mi olvasható a tweetben. Juszaku azt vállalta, hogy a bejegyzést megosztók közül 100 véletlenszerűen kiválasztott embernek ad egymillió japán jent. Így összesen 100 millió jent, vagyis nagyjából 260 millió forintot osztogat szét.

Ezzel azt akarta megünnepelni, hogy az áruháza hivatalosan is elérte a 10 milliárd jenes forgalmat, amiből bizony simán el tud ennyit bohóckodni. A milliárdos azt is leírta, hogy személyesen fogja értesíteni a nyerteseket, és azóta sem panaszkodott, hogy feltörték volna a fiókját, szóval ez az egész kicsit hitelesebb, mint a Facebookon terjedő Oszd ezt meg és kapsz egy M4-es BMW-t!-féle hülyeségek.

Ez a Twitter közönsége előtt is nyilvánvaló volt, így a népek őrült módon elkezdték megosztani, azaz retweetelni Juszaku bejegyzsését. Jelenleg közel 6 milliószor osztották meg a tweetet, amivel simán világrekordott döntött az üzletember, és a megosztások száma még mindig emelkedik.

Az előző rekordot egyébként egy Carter Wilkerson nevű ipse tartotta 3,5 millió retweettel, amit annak köszönhet, hogy a Wendy's nevű étteremlánc megígérte neki, hogy amennyiben eléri a 18 milliós megosztást, élete végéig ingyen zabálhat csirkeszárnyat az éttermeiben. Ez végül a Twitter jófej népének igyekezete ellenére sem jött össze, de az étteremlánc így is megadta Carternek, amit ígért.

Nos, a segítő szándéknál a jelek szerint csak a pénzéhség képes nagyobb dolgokra.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.