Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Minden megvolt ezen a lagzin, a szép fehér ruhába öltözött menyasszonytól kezdve a háromemeletes tortán és a koszorúslányokon át a 70 fős vendégseregig. Csak egyvalami hiányzott, mégpedig a vőlegény.

Ám itt nem arról volt szó, hogy a szétszórt ifjú legény elfelejtette az esküvőjét vagy valamilyen okból lekéste a nagy eseményt, hanem arról, hogy egyáltalán nincs férfi a történetben. Laura Mesi fogta magát és összeházasodott saját magával.

Tette mindezt azok után, hogy egy 12 éves kapcsolatának vége szakadt. Elég nagy törést jelenthetett ez az életében, ha ezek után úgy gondolta, nincs is szüksége neki másik pasira, lagzija viszont anélkül is lehet.

- fejtette ki álláspontját a 40 éves olasz fitneszedző.

Laura egyébként nem az egyetlen, aki magával házasodott össze. Már Olaszországban is megelőzték korábban, ugyanis májusban egy Nello Ruggiero nevű férfi ugyanígy tett. Japánban már 3 évvel ezelőtt elkezdtek esküvői szertartásokat kínálni egyedülálló nőknek, de az Egyesült Államokban és Kanadában is akad példa ilyesmire.

És hogy mégis mire van szüksége az embernek, ha saját magával akar megházasodni? Laura szerint egy bizonyos vagyonra - nyilván hogy egyedül is el tudja tartani magát - valamint a körülötted lévők támogatására és mindenekfelett egy csipetnyi őrületre.

Nos, szerintünk egy csipetnyi ehhez nem elég az őrületből. Te mit gondolsz?

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.