Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Russ McKamey a Tennessee államban lévő Summertownban csinált egy szellemkastély/szabadulószoba-féleséget, amit elnevezett McKamey Manornak, és amivel szerintünk nagyon durván túllőtt a célon.

Így elöljáróban csak annyit, hogy szerintünk a csávó tutira nem százas, még azt is megkockáztatjuk, hogy a szadista hajlamait tekintve simán orvosi eset. Azzal mondjuk nem lehet megvádolni, hogy pénzéhes, hiszen az általa létrehozott látványosságon (jobb híján így aposztrofáljuk) egy zacskó kutyakaja fejében lehet részt venni. Így még félelmetesebb a faszi, hiszen nyilvánvaló, hogy nem az anyagi előnyökért, hanem

Ez csak nekünk egyértelmű? Könnyen lehet, ugyanis Russ kísértetházába bőven akad jelentkező, és mindezidáig a hatóságok sem léptek fel ellene.

Russ "Normálisvagyok" McKamey

A McKamey Manorba mondjuk attól még nem fogsz tudni bemenni, hogy leszurkoltad az egy zacskó kutyakaját, ugyanis a túrán való részvételnek több feltétele is van, melyek a következők:

  • Először is kötelező a betöltött 21. életév, vagy a szülői engedély, amennyiben a jelentkező 18 és 20 év közötti.
  • Kell egy orvosi igazolás, mely bizonyítja az illető fizikai és mentális épségét.
  • A jelentkezőnek a helyszínen is bizonyítania kell, hogy bírja a fizikai terhelést.
  • A McKamey Manor saját háttérellenőrzésén is át kell mennie, amihez szintén hozzá kell járulnia.
  • Érvényes egészségbiztosítással kell rendelkeznie.
  • A túra napján alá kell vetnie magát egy drogtesztnek.

És végül a lényeg:

Nem hangzik túl bizalomgerjesztően, ugye? Nos, nem is az. Hogy mennyire nem, az akkor esik le a leendő vendégeknek, amikor megnézetnek velük egy közel két órás filmecskét (itt te is megnézheted), aminek a megtekintése egyébként szintén kötelező, és mely már semmi kétséget nem hagy afelől, hogy az egész attrakció súlyosan elmebeteg.

Nem kell nekiveselkedned a két órának, van ugyanis egy két perces teaser is, amihez szintén erős gyomorra van szükség, ezért a lejátszásra kattintást igazából nem tudjuk könnyű szívvel javasolni.

A túrát még senki nem csinálta végig, nem csoda hát, ha Russ 20 ezer dollárt ajánlott fel annak, aki kibírja azokat a válogatott kínzásokat, amiket a fenti videóban is látsz. Ezek között olyan ínyencségek vannak, mint a csótányevés, az élve eltemetés és egy rakás olyan csapda, mint amiket a Fűrész-filmekben is láthattunk.

Bár a kötelezően megnézendő videóban minden eddigi próbálkozó elmondja a jelentkezőknek, hogy nem, ebben tényleg, de TÉNYLEG senkinek nem kellene részt vennie, valahogy mindig akad valaki, aki önként sétál be Russ McKamey szadista karmai közé.

(via)

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!
Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!
Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.