A színésznő és (inkább ma már) életmódceleb Párizsba repült a napokban, mely alkalomból egy olyan képet posztolt az Instagramra, hogy aki látta a Fertőzés című mozit, biztosan vakarja majd a fejét tőle.

Ez a film egyébként a mai napig a legélethűbb olyan alkotás, mely egy halálos világjárvány következményeit mutatja be. Hiába volt tele sztárokkal, a bemutatása évében csak szolid siker volt, és csak mostanában, a koronavírus kitörése idején lett belőle ismét sláger.

A filmben Gwyneth Paltrow azt a beteget játssza, aki Amerikába viszi a fertőzést. A karakter halála igen sokkoló, ráadásul még a boncolására is ellátogat a kamera, ezért Paltrow, a film, illetve a koronavírus egy mondatban emlegetése már alapból rossz érzéseket okozhat azoknak, akik látták az alkotást.

Erre tett még egy lapáttal a színésznő, aki ezt a képet töltötte fel a képmegosztó alkalmazásra a párizsi gép indulása előtt:

A szöveg sem kevésbé nyugtalanító:

Úton Párizsba. Paranoid? Körültekintő? Pánikoló? Nyugodt? Világjárvány? Propaganda? Paltrow azért is ezzel az arcán fog aludni a gépen. Én már voltam ebben a filmben. Vigyázzatok magatokra! Ne fogjatok kezet, és gyakran mossatok kezet!

Bár egészségügyi tanácsokat nehezen fogadunk el egy olyan celebtől, akinek Goop nevű cége rendszeresen reklámoz olyan homeopátiás gyógyászati segédeszközöket, melyek jótékony hatása egyáltalán nem bizonyított, a gyakori kézmosásra vonatkozó tanácsát speciel érdemes megfogadni.

A körítés azonban minimum ízléstelen.

És ezt olvastad már?
Ezért érdemes néha átnézned az emailfiókod spam mappáját is