Itt egy szuperhős, aki le akar szoktatni a pornófüggőségről
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ő itt Colossal Man, akinek a szuperereje ellenére is van egy hatalmas gyengesége: pornófüggőséggel küzd.

Colossal Man egyébként a covenanteyes.com legújabb reklámarca. Ez egy olyan weboldal, mely szerint a pornófüggőség a férfiúi lét egyik legnagyobb mételye, és bizony olyasmiről beszélünk, amit már az egészségügyi világszervezet is szenvedélybetegségként azonosított. Sokakat érint, és mivel a káros hatásai nem egyik napról a másikra, hanem szépen lassan teszik tönkre az illetők nemi életét, mentális egészségét, majd fizikai állapotát, ezért az érintettek nem is igazán ismerik föl, hogy valamit tenniük kellene.

A Covenant Eyes reklámja egyrészről azt a hamis képet igyekszik eloszlatni, hogy egy veszélytelen betegségről beszélünk, másfelől pedig bemutatja Colossal Mant, aki egyedül képtelen megoldani a problémáját. És itt jön képbe a cég által kínált alkalmazás/szolgáltatás. A telefonra is letölthető app ugyanis azt csinálja, hogy figyeli az érintett pornófogyasztási szokásait, majd arról napi jelentést küld egy általa kiválasztott közeli barátjának.

Ez az illető, aki a reklámban nem szuperhős, cserébe viszont igazi odaadó barát, képes segíteni, a pornófüggőséggel ugyanis a cég szerint kizárólag a veszélyes pornó-szégyenérzet-izoláció-újabb inger-pornó-ésígytovább kör megtörésével lehet leszámolni.

A reklám önmagában is vicces, ha pedig netán neked is ez a nyavalya mérgezné az életed, simán tehetsz egy próbát ezzel a módszerrel.

Covenant Eyes

Sick and tired of trying to quit porn? You're not alone. Try this. 💪🏾 Don't Fight Alone: https://cvnteyes.co/2P1RrnE.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.