Nem biztos, hogy olyan gyertyákkal akarnád körbebástyázni a lakásodat, melyeknek olyan az illata, mint Jeremy Clarkson heréinek, de ha mégis, eljött a te időd.

Gwyneth Paltrow pinaszagú illatgyertyája annyira gyökeret vert a Top Gear és a The Grand Tour házigazdájának fantáziájában, hogy This Smells Like My Bollocks névvel a saját heréjének aromáját viselő gyertyát hoz forgalomba.

A remek hírt az Instagramon tette közzé a farmja hivatalos oldalán, a 60 éves sztár ugyanis egy ideje már vidékre költözött és elkezdett mezőgazdasággal foglalkozni. A videóban az orrához emeli a tégelyt, beleszippant, majd ezt találja mondani:

Hmmm... a herék remek illata!

A zacsiszagú gyertyát egyelőre csak a farm saját boltjában lehet megvenni tíz fontért, de Jeremy azt ígéri, hogy karácsonyra összehoz egy nagyobb készletet, melyből online is lehet majd rendelni.

Ezzel a komoly konkurenciával kell megküzdenie:

Míg a Paltrow kisasszony vaginájának illatát hordozó gyertya gyártása során geraniumot, citrusos bergamot-t és cédrust használtak föl, Clarkson terméke a videó tanúsága szerint egy sokkal autentikusabb élményt ígér.

Akárhogy is, ne legyenek kétségeink afelől, hogy Clarkson mutatványa sokkal inkább poén, mint komoly kísérlet egy tátongó piaci rés betömésére.

(via)

És ezt olvastad már?
272-vel hasított bringával az új világrekorder