Most Puerto Rico megsegítéséért kaphatsz szexképeket ettől a lánytól
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Na jó, most már muszáj lesz elismerni, hogy Kaylen Ward tényleg feltalált valami nagyon fontosat. Jótékonykodásért pornó. Így az ember egyszerre érezheti magát jószívűnek és kanosnak. Ezért simán jár neki a világhír.

A hölgy úgy kezdte, hogy pénzért mutogatta magát az OnlyFans.com nevű szájton. Lássuk be, ebben nincs semmi különös, hiszen manapság több ezer csinos lány él ugyanebből, Kaylenbe pedig a külső adottságait tekintve nehezen lehetne belekötni.

Ő viszont január elején kitalálta, hogy mindenkinek küld egy szexképet magáról, aki küld neki egy bizonylatot arról, hogy legalább tíz dollárt utalt el egy olyan szervezetnek a számlájára, mely az ausztráliai erdőtüzek ellen harcol. A többi pedig már (média)történelem.

És bár a legtöbb ember egész életében nem segít ennyit embertársain, Kaylen ezzel még mindig nem tudta le a kötelező jócselekedetet. The Naked Philanthropist (A meztelen emberbarát) nevű Twitter-accountján tegnap arról tájékoztatta követőit, hogy ugyanezt még egyszer megjátssza, csak ezúttal a szexképekre ácsingózó jelentkezőknek nem Ausztráliát, hanem a január 6-i 5,79-es erősségű Puerto Ricó-i földrengés áldozatait kell megsegíteniük.


Igen, ezzel természetesen magán is segít, hiszen egyre többen követik, és így egyre több pénzt tud betermelni a közösségi médiából, de azért megkérdeznénk a rosszmájú megjegyzésekkel tüntetőket:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.