Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mialatt a nyugdíjba vonult bokszoló a 40. születésnapját ünnepelte Las Vegasban, az otthonába betörtek és az egyik óráját is ellopták.

A rendőrségi jelentések szerint amíg Floyd Mayweather nagyban bulizott és ünnepelt - többek között egy 3000 dollár értékű tortával - addig egy betörő feltörte a házának egyik hátsó bejáratát múlt hétvégén, és nagyjából 150 000 dollárnyi (44 millió forint) értékkel távozott.

This Halloween costume speaks for itself, "Money Man".

Floyd Mayweather (@floydmayweather) által megosztott bejegyzés,


Azt még nem lehet tudni pontosan, hogy mik is tűntek el, ám valószínűleg egy ilyen gazdag sportolónak meg sem kottyan az egész. Még akkor sem, ha az egyik felvágós karóráját is elvitték.

Ez a 150 000 dolláros nagyságrend különösen ahhoz képest jelentéktelen, hogy 2008-ban 7 millió dollárnyi ékszert loptak el tőle nem sokkal azután, hogy megmutogatta őket az MTV Cribs című műsorában.

Szerintünk nem csoda, hogy időről időre benéznek hozzá a rablók, hiszen minden lehetséges fórumon kérkedik a vagyonával. Egy átlagember valószínűleg bele is rokkanna, ha ennyi pénzt lopnának el tőle, ám Mayweather egy-egy ékszere is többet ér ennél.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.