A hónap sztoriját hozta össze az ohiói nő, aki még májusban úgy becsergetett egy barátnőjével, hogy súlyosan rájött a kancásság.

De annyira, hogy hirtelen még azt is elfelejtette, hogy az USA-ban nem illik mindenféle marhasággal felhívni a segélyhívót, a kamu bejelentéseket ugyanis nemigen díjazzák arrafelé.

Az ötvenéves Katrina Morgan mondjuk már túl volt azon a ponton, amikor még épp győzedelmeskedik a józan ész, mielőtt az ember valami orbitális hülyeséget csinálna, így a következőt sikerült előadnia a 911 tárcsázása után bejelentkező diszpécsernek:

„Tűzoltókra van szükségem, mert LÁNGOL A PUNCIM!!”

A diszpécser azt hitte, nem értette jól, ezért visszakérdezett, mire Katrina megismételte, hogy igen, „lángol a puncija”, ezért sürgősen szüksége lenne néhány tűzoltóra, miközben a barátnője a háttérben visított a röhögéstől.

Itt meghallgathatod a teljes beszélgetést, és arra a minden bizonnyal felmerült kérdésedre is választ kaphatsz, mennyire jó nő szegény Katrina:


A rendőrség természetesen nem értékelte a hülye viccet, és mivel az erősen ittas nő még a lakásához kivonuló járőr intézkedése során sem volt együttműködő, ezért nemcsak a segélyhívó vonal felesleges terhelése, de az ellenszegülés miatt is felelősségre vonták.

A mérleg: tíz nap felfüggesztett börtönbüntetés, és 250 dollár bírság, melyből 150 dollár beszedését szintén felfüggesztette a hatóság.

Mit is mondhatnánk? Elég lett volna egy asztalos is, hogy beverje a szöget.

(via)

És ezt olvastad már?
Madonna újra feltöltötte azokat a képeket az Instagramra, melyeket korábban kivillanó mellbimbója miatt töröltek