Már évek óta garázdálkodik egy rejtélyes latexruhás alak egy álmos angol faluban
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy fekete latexruhába öltözött perverz ijesztgeti a Claverham nevű angol falu lakóit. A férfi este cserkészi be áldozatait, akik felé bizarr szexuális gesztusokat tesz, miközben hörög és nyögdécsel. Nem lehet valami kellemes élmény.

A legrosszabb, hogy eddig még soha nem sikerült elfogni, pedig a helyi rendőrség egyszer még egy helikopteres hajtóvadászatot is megrendezett, hogy kézre kerítsék a fura hobbinak hódoló ismeretlent, aki már évek óta terrorizálja a falu lakóit.

A 23 éves Abi Conroy-t is az esti órákban lepte meg a férfi, aki egy ugyanolyan egész testet és arcot beborító fekete latexruhát viselt, mint amiről a többi szemtanú is beszámolt korábban, és mely miatt az illetőt elnevezték Gimp Mannek a Ponyvaregény bőrruciba bújtatott mazochistája után. A karaktert angolul a filmben Gimpnek szólították, a magyar változatban pedig a Béna nevet kapta.

„Hozd ki a bénát!”

Abi elmondta, hogy az elkövető a nemi szervét markolászva, hörögve és nyögdécselve közelített felé azon az estén. Hiába hátrált tőle, ahányszor lépett egyet hátra, Gimp Man mindannyiszor egy lépéssel közelebb került hozzá. Ha vizuális típus vagy, már biztos látod magad előtt ezt a nyugtalanító jelenetet, ami simán elmenne akár egy horrorfilmben is.

A helyi rendőrség eddig két férfit tartóztatott le az említett helikopteres hajtóvadászat során, de róluk végül kiderült, hogy nincs közük a dologhoz. Az elkövető így még mindig szabadlábon van, és ez így megy már évek óta. Abi felesége elmondta, hogy olyanokat is ismer, akik már négy éve is látták ezt a félelmetes férfit, akiről mindezidáig csak egyetlen kép készült.

Az ismeretlen személy által készített képen állítólag Gimp Man látható

Érdemes megjegyezni, hogy Gimp Mannek lenni nem csak játék és mese. Egy helyi srác, bizonyos Cameron Graham elmesélte, hogy tavaly nyáron a kocsmából hazafelé menet szembetalálta magát a híres perverzzel, és ijedtében lendületből arcon, majd gyomron rúgta, aztán elszaladt.

Ez mondjuk benne van a pakliban, ha az az ember hobbija, hogy ártatlan járókelőket ijesztget.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.