Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Arra már többször is rácsodálkoztunk, hogy milyen dögös nők találhatóak az izraeli hadsereg kötelékében, szerencsére még egy saját Instagram-fiókot is fenntartanak nekik. A 21 éves Maria Miri Domark is közéjük tartozott, ám a leszerelését követően most már modellként keresi a kenyerét.

Korábban egyszer már mutattunk róla néhány képet, ám az ilyen szépségekre nem árt többször is visszatérni. Maria a 18. életévének betöltése után csatlakozott a sereghez és egészen mostanáig teljesített szolgálatot, mivel Izraelben a nőknek is kötelező 2 évig katonáskodni.

A fegyvereket újabban azonban fürdőruhákra cserélte, és ettől kezdve csakis a modellkedésre szeretne összpontosítani. Természetesen nem ő az első, aki az izraeli haderőtől elég messzire juthat, elég ha megemlítjük Gal Gadot, vagyis Wonder Woman példáját. Maria valószínűleg nem követi honfitársát az Igazság Ligájába, de nekünk az is bőven elég, ha továbbra is aktívan nyomatja az Instát. Mivel hamarosan eléri az 1 millió követőt, ebben azért joggal reménykedhetünk.

(Instagram)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.