Egy mekis dolgozó akkorát vicceskedett a TikTokon, hogy valószínűleg hamarosan ki is vágják érte
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A TikTokon willbirn néven nyomuló srác a napokban megmutatta, mi jár annak a kedves vevőnek, akinek van pofája zárás előtt rendelni.

Úgy tűnik, a TikTok felhasználóinak egy igen széles rétege nem tud nem a saját ellensége lenni. Will például hiába írja le a videó alá, hogy „Csak viccelek, ígérem”, a vicceskedése valószínűleg hamarosan az állásába fog kerülni.

Oké, emberünk a Meki konyhájára biztosan nem tekint nyugdíjas állásként, és 62 ezer követővel talán (?) már el lehet indulni egy olyan úton, melynek a végén az ember milliókat termel a marhulással, szóval nem biztos, hogy ez a videó akkora ballépés, de azért a cikk címét még így is fenntartjuk.

Íme:

@willbirn

just a joke I promise ##joke ##duet ##mcdonalds ##upcycling ##mcds ##gta5 ##xyzbca ##minecraft ##wendys ##bk ##mc ##fortnite ##funny ##asmr ##hiddentalents ##food

♬ original sound - Will

Willnek egyébként több ilyen otromba videója is van, szóval a történet vége szerintünk borítékolható. A tanulságot így majd levonja ő saját magának, de azért számodra is akad egy bölcsesség, amit talán érdemes megfogadni:

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.