Kaliforniában nagyon sokan egy kicsit jobban várták 2018-at, mint a Föld egyéb pontjain élők. Az történt ugyanis, hogy végre abban az államban is legalizálták a marihuánát.

Idén már 21 éves kortól bárki termeszthet legfeljebb hat tő kannabiszt és büntetlenül birtokolhat egy uncia (nagyjából 28 gramm) kannabisz-származékot. És ennek köszönhetően megint eljött az idő, amikor Mike Tyson embereket fog kiütni... csak most nem az öklével.

A levitézlett bokszlegenda ugyanis Tyson Ranch néven kannabisz-tanyát fog létrehozni egy a Death Valley Nemzeti Park közelében lévő kisvárosban. Nem kispályázik, a füvesek meseországa 8 hektáron fog elterülni, és nem csak tökéletes klímával fog szolgálni marihuána-termesztésre, de a vendégek még tanfolyamokra is beíratkozhatnak, ahol elsajátíthatják a tökéletes gandzsa termesztésének csínját-bínját.

Itt éppen az első ásónyom történik nagy erőkkel

Mike egyébként már jó ideje kényszerű marihuána-fogyasztó, hiszen különböző ízületi fájdalmai miatt orvosi rendelvényre volt kénytelen nagy dünnyögve betekerni egy-egy trombitát, hetente (naponta?) akár többször is.

Emberünk üzlettársa, bizonyos Robert Hickman elmondta, hogy a kontrollált klímának és a majdani szakembergárdának köszönhetően kiváló minősíégű THC-t és kannabidiolt tudnak majd előállítani.

Nem is tudjuk; ilyenkor illik sok sikert kívánni?

(via)

És ezt olvastad már?
Sajnálattal közöljük: nem biztos, hogy le tudnád csapni Mark Zuckerberget