Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Molly Cavalli és a 3 méter hosszú citromcápa románca elég fájdalmas véget ért.

A pornósztár éppen egy víz alatti közvetítésen dolgozott, amikor megtörtént a horrorisztikus baleset, amelyről videó is készült. Ebben jól látható, hogy Cavalli izgatottan ugrik a ketrecbe, ami azonban elég veszélyesnek tűnik a nagy résekkel. Néhány pillanattal később már kétségbeesve menekül vissza a hajóra, a bokáján egy csúnya sérüléssel.

Feltehetően benned is felmerült a kérdés, hogy mégis miért akartak a víz alatt, cápákkal körülvéve forgatni. Nos, a kérdés jogos. Az Unilad tudósítása szerint azt akarták bizonyítani, hogy gyakorlatilag már a világ bármely pontjáról képesek sugározni a csajok produkcióit.

A videó leírásában az áll, hogy 20 öltésre volt szükség ahhoz, hogy a színésznő sebét ellássák, ám jelenleg már abszolút jól van és hálás a gyors felépülésért. Természetesen az is felmerült, hogy az egész csak reklámfogás, és az egész videó kamu, amire mi is hajlunk, hiszen a konkrét harapás nem látszik a felvételen. Ennek ellenére totál egyértelmű, hogy a pornót és a cápákat nemcsak felesleges összekeverni, hanem végtelenül veszélyes is.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.