Közös hotelben egy hónapig a kedvenc pornószínésznőddel? Hoppácska. Az online nyereményjáték mondhatni baromira nem szokványos nyereményét egy 16 éves srác kapta. A srác ujjong, anyu nem örül, a pornószínésznő pedig...

Azért elég visszautasíthatatlan ajánlatnak hangzik, nem? Így gondolja a képen látható Ruszlan Sedrin is, aki először azt hitte, hogy valamilyen internetes átverés áldozata, mikor értesült a győzelméről: egy hónapot tölthet egy hotelben Ekatyerina Makarovával (Екатерина Макарова).

A diáksrác anyukája, Vera Sedrina enyhén szólva nem felhőtlenül boldog. Szerinte iskolában a helye a fiának, nem pedig egy pornóssal egy hotelben, a játékon inkább pénzt kellett volna kapnia a kis Ruszlannak, nem pedig őt:

A huszon-x éves Ekatyerina Makarovának persze feltették az alapvető kérdést, hogy ennek az egy hónapos, közös hoteles élménycsomagnak része-e a szex, amire azt a választ adta, miszerint: „Nem tudom megmondani, mert ki tudja, mit hoz az élet. De a képek alapján nagyon cuki srác Ruszlan.”

A mázlista mindenét.

(Via: Velvet, Mopo24)

És ezt olvastad már?
Bírság lett a vége a videón látható nyilvános szexnek Kolumbiában