Szegény Zac Efron berasztázta a haját, és egyből a torkának estek
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Állítólag szemen köpte az afroamerikai kultúrát. Na, hát mi ebben nem lennénk olyan biztosak.

Az egész kellemetlen sztori egy Instagram-megosztással kezdődött. Ezzel:

Zac Efron (@zacefron) által megosztott bejegyzés,

Az egyéni ízlés dolga, hogy a raszta jól áll-e emberünknek, de igazából nem is azért vált céltáblává a színész, mert egyesek jobban szerették felzselézett hajjal, hanem mert állítólag meglopta a feketéket, azért. Mindennek a tetejébe volt mersze odaírni a kép mellé, hogy "Csak szórakozásból", ami már tényleg a pofátlanság csúcsa.

Legalábbis ezt állítják azok a hozzászólók, akik imígyen kezdték el fejtegetni, miért is súlyosan érzéketlen ez az Efron gyerek:

És ez még csak a kezdet volt, nem sokkal később már egészen komoly haddelhadd alakult ki a bejegyzés alatt, ami aztán átgyűrűzött a Twitterre is.

Ott mondjuk már egy kicsit vegyesebb képet mutatott a vita, és megszólalt a másik oldal is:

És a plusz poén, ami miatt valószínűleg ez az egész csörte tényleg nem több annál, mint aminek látszik (vihar a biliben), az, hogy Efron éppen a The Beach Bum című film forgatásának előkészületeiben vesz részt, melyben egy füves lázadót fog alakítani Matthew McConaughey, Snoop Dogg és Jonah Hill oldalán.

Magyarul: a raszta valószínűleg nem "csak szórakozás", hanem munkaeszköz. Néha az internet népének nem ártana vennie egy nagy levegőt, mielőtt kultúrális visszaélésekről kezd el értekezni.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.