Nagy csatát élt túl a hajóskapitány és a két tengerész.

A norvég Claus Jørstadnak folyamatosan fáj a térde, ezért az IKEA-ban vásárolt egy széket, hogy tusolás közben azon üljön. A szék így néz ki:

Claus meg ugye – meglepő módon – meztelenül tusolt, és amikor végzett, észrevette, hogy az egyik heréje beszorult. És azért mégsem menő egy székkel flangálni az egyik heréden, ezért ő is agyalni kezdett, hogy lehetne megoldani a szitut. Végül meglepően higgadt maradt, és hideg vizet engedett a beszorult golyójára, így az kisebb lett, és valahogy sikerült kivennie.

Ez önmagában is meredek sztori, de itt még nincs vége. Claus ezután írt az IKEA Facebook-oldalára egy bejegyzést, amiben részletesen elmesélte a szív- golyószorító történetét. Azt viszont nem írhatta, hogy „srácok, beszorult az egyik herém, és szar volt nagyon”, ezért hajóskapitánynak és a két tengerésznek nevezte el a cuccost. És ugye az egyik tengerész ismeretlen vizekre evezett, és ebből lett a gond.

Az IKEA természetesen válaszolt, figyelmeztette hősünket, hogy legközelebb úgy tusoljon, hogy az elakadás ne legyen lehetséges.

(via)

És ezt olvastad már?
272-vel hasított bringával az új világrekorder