Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Tide Pod-kihívás az új dolog a neten, és kétségtelenül a legnagyobb baromság, amit eddig kitaláltak.

Az internet eddigi leghíresebb kihívása a jégvödrös csellendzs volt, ami 1. vicces volt, 2. nem halt bele senki. 3. jótékony célt szolgált. A legújabb kihívás ezek egyike sem, ellenben odatesz a bélrendszerednek – már ha vagy olyan hülye, hogy kipróbáld. Amerikában sok hülye van – mondjuk ezt annak ellenére, hogy nem szeretjük a sztereotípiákat és tudjuk, hogy Amerikában sok okos ember is van. Szóval van a Tide pod kihívás, aminek a lényege, hogy el kell rágnod egy mosogatógépbe való kapszulát.

Ha nem tudnád, ebben mosószer van, mindenféle kémiai anyagok, és igen, ezek egyike sem való a szádba. A trend népszerűvé válása annyira aggasztani kezdte a Tide-ot, hogy felkérték az egyik legnépszerűbb amerikaifoci sztárt, Rob „Gronk” Gronkowskit, hogy lebeszélje az embereket a hülyeségről.

A Tide mellett egyébként a kanadai Egészségügyi Minisztérium, több szülőket tömörítő szövetség és maga a Youtube is foglalkozott az üggyel, utóbbi kijelentette, hogy minden olyan videót töröl, amiben 15 másodperc hírnévre vágyva kapszulát eszik valaki.

Hallgassunk Gronkra, ne legyünk hülyék.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.