Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Bekerült egy olyan lehetőség az appba, amihez hasonlót randialkalmazás még nem látott, és ami olyan klasszul sikerült, hogy simán jár nekik ezért egy kis ingyen reklám.

A Swipe Night nevű fícsört már egy ideje promózták, de egészen a mai napig nem igazán volt világos, hogyan is fog zenélni a gyakorlatban. Miután kipróbáltuk, ki merjük jelenteni, hogy az egész egy hatalmas ötlet, és a kivitelezéssel sincsenek bajok.

A Swipe Night gyakorlatilag egy minisorozat, amit az alkalmazáson belül lehet elindítani, és melynek egyes pontjain ugyanúgy balra vagy jobbra húzással dönthetsz arról, hogyan folytatódjon a sztori, ahogy a többi felhasználó adatlapjai között is szoktál válogatni.

A történet egyébként azzal indul, hogy elmész egy házibuliba, amit annak apropóján szervezett egy kedves neonruhás lány, hogy egy üstökös elhalad a Föld mellett, és szabad szemmel is láthatóvá válik. Ha te is azt gondolod, hogy az egész sztori abból áll majd, hogy szemezgetni kell a buli résztvevői között, akkor hozzánk hasonlóan téged is ér majd néhány meglepetés, de annyira, hogy többet nem is árulnánk el, mert az már spoiler lenne. (Igen, pont annyira sikerült jól a minisorozat első epizódja, hogy ezen a ponton ne akarjunk róla többet elárulni.)

Az pedig csak egy dolog, hogy a megvalósítás is teljesen rendben van, de az epizód után az app összeválogat neked olyan felhasználókat, akik ugyanazokat a döntéseket hozták meg, melyeket te is.

A Swipe Night hetente újabb epizódokkal bővül. Nem azt mondjuk, hogy úgy várjuk miatta a jövő szombatot, ahogyan a Trónok harca újabb részeit vártuk anno, de mindenképpen egy remek lehetőséggel és egy kiváló ötlettel gazdagodott a világ egyik legnépszerűbb randiappja.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.